JiPiE's FotoPage

By: JiPiE the guiltyphilosopher

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Jan-2008 08:13 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru

assalamualaikum and greetings to all its been a while that we've updated this page. yeah..things hv been very tight for us these days wif all photographic events and other events as well. This year we are definitely going Gung-ho with our photographic projects and look forward to have you as our customer. We will update this page more often (thts our new year resolution ) however recently we've uploaded few pictures into our other reference photographic portfolio. So, if you would like to see more how Gung-Ho Pictures would make your picture going Gung-Ho, kindly visit our FLICKR page.

click here ---> http://www.flickr.com/photos/gunghopictures



Monday, 28-May-2007 01:33 Email | Share | | Bookmark
Zanariah & Azfar lepas nikah - 9 mac 2007

Doktor Lelaki
Doktor Perempuan
 
View all 8 photos...
Dua pasangan Dokter telah diijabkabulkan pada 9hb Mac 2007, maka berasa lah mereka berdua akan kenaikan gaji yg diberi oleh kerajaan malaysia baru baru ini...alhamdulillah ..amin.






Saturday, 26-May-2007 13:49 Email | Share | | Bookmark
kengkawan! - Fadh & Iwan wedding reception

semua dah melantak..mari bergambar!
err..ni amik gambar ngan pengantin ke ..tanpa pengantin?
colors of rangoli
View all 14 photos...
Kengkawan lah yg mencorak warna hidup kita..putih kawan kita ..putih la kita...hitam kawan kita..hitam lah kita ...biru mata hitam ku kawan kita ...jangan berangan lah nak jadi mix.





Monday, 7-May-2007 12:08 Email | Share | | Bookmark
Irwan & Fadh - Outdoor photoshoot

Riang ria kanak kanak ribena
Konon cool la jalan macam tu
depan masjid yg kitorang kena halau tu
View all 11 photos...
Pagi yg sangat panas..tgk saja mata si pengantin ..puas dia cuba membesarkan mata utk membuat gambar jd cantek .. lokasi ..sekitar putrajaya ..aku pun tak tau kenapa diorang nak sangat amik gambar kat sana ..katenya ..kat sana la semart ..aku pun ngikut je lah ...

hari tersebut ditemani oleh sepupu dan abang kandung eone yg boleh sangat aku gunakan sebagai props.

ingat nak amik gambar dalam masjid tapi kena halau oleh guard ..har har har ..katenya ..nak menikah kena buat reservation sebab haritu je ade 3 pasangan menikah .. orang nak amik gambar lah ..sebok je guard tu. disuruhnya kitorang datang petang ..loh ..ingat takde keje lain ke ? birokrasi terpimpin betul .



Monday, 7-May-2007 11:44 Email | Share | | Bookmark
Irwan & Fadhlina Nikah, 100307, Masjid Tmn Sri Rampai

depan tok kadi pun sempat lagi jeling jelings
kronologikal majlis dari masjid sampai la ke ehem ehem
lepas nikah ..ape lagi?
View all 7 photos...
Majlis Pernikahan yg berlangsung dgn lancar di Masjid Ubu Ubaidah secara sederhana tapi ..ramai juga yg hadir utk makan free pada malam tersebut. Irwan Zainuzaman dan Nur Fadhlina Ahmad selamat diijabkabulkan setelah beberapa tahun bermain api asmara.

p/s: Tak sangka aku korang dah menikah, dan yg lebih tak sangka aku yg amik gambar korang menikah. Walaubagaimanapun, aku berdoa korang kan bahagia sehingga ke akhir hayat. Orang kata korang ni secocok lah ..macam cocok udang.


* Manchester seri dan terus layak ke final. 19May - Manutd vs Chelsea. Go United!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net